Zorgcommunicatie bij Bijl PR

Bij Bijl PR helpen ze u beter te communiceren over zorg en zorg gerelateerde onderwerpen. In ruim 20 jaar hebben ze bij Bijl PR veel ervaring in de zorg opgebouwd. Voorbeelden zijn: mensen bewust laten kiezen voor een gezondere levensstijl, duidelijk maken waarom die nieuwe regeling nodig is, Patiënten mobiliseren door de inzet van Social media en mantel zorg op de kaart zetten. Bij Bijl PR bent u aan het juiste adres voor zorgcommunicatie.

Communiceren

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes. Daarmee brengen ze bij Bijl PR mensen in beweging, maken ze nieuws, geven ze producten en diensten een eigen karakter en bouwen, bewaken en verstevigen ze reputaties. Ze zijn altijd alert en zien kansen, ook achter de bedreigingen.

Kennis maken

Communicatie raakt de kern van uw organisatie en daarom wilt u misschien wel kennis maken met Bijl PR. U kunt een afspraak maken door contact op te nemen. Op de site vindt u het contactformulier. Bijl PR vindt u in het hart van Rotterdam. Wilt u meer weten over zorgcommunicatie of over bijvoorbeeld crisiscommunicatie? Op de site vindt u alle informatie over de verschillende diensten van Bijl PR.

Comments are closed.