Zonnepanelen van Fonteyn

Tegenwoordig horen we in het nieuws erg veel over milieuproblemen. Natuurlijke bronnen raken leeg, De aarde warmt op en zeespiegel stijgt. Niemand wordt natuurlijk blij van deze berichten, dus laten we er samen wat aan doen! De technieken gaan erg ver tegenwoordig. Zo kennen we al auto´s die op elektriciteit rijden, enorme windmolenparken die duizenden huishoudens van stroom voorzien en niet te vergeten de zonnepanelen!

Fonteyn Solar

Fonteyn outdoor living is een grote speler op het gebied van buitenleven artikelen. Sinds kort hebben zij ook zonnepanelen in hun assortiment opgenomen. Alleen zijn dit niet zomaar zonnepanelen. Fonteyn verkoopt namelijk Semi-transparante zonnepanelen. De voordelen van deze bijzondere zonnepanelen zijn eindeloos. Semi-transparante zonnepanelen zijn zeer lichtgevoelig wat als gevolg heeft dat zij uw investering veel sneller terugverdienen dan reguliere zonnepanelen. Een volgend voordeel is dat de zonnepanelen op meerdere manieren geplaatst kunnen worden. Zowel horizontaal als verticaal. Ook zien deze semi-transparante zonnepanelen er erg strak en glad uit, wat weer erg voordelig voor de productie van energie is.

Waarom kiezen voor Fonteyn Solar?

Zoals ik hierboven al vernoemd heb, hebben Semi-transparante zonnepanelen erg veel voordelen. Maar waarom zou u nou juist kiezen voor de zonnepanelen van Fonteyn? Het antwoord is erg makkelijk. Fonteyn is namelijk een van de eerste op het gebied van semi-transparante zonnepanelen. Ook garanderen zij een hoog rendement en een fijne garantie. De garantie bedraagt Tot 10 jaar een vermogensgarantie van 90% en tot 25 jaar een vermogensgarantie van 80%.

Comments are closed.