Zonnepanelen kopen

Investeer in zonne-energie en laat zonnepanelen plaatsen! Solar Systemen levert zonnepanelen van Eging. Dit A-merk zorgt voor een hoger rendement en een langere levensduur dan zonnepanelen van B-merken. Zo heeft de gemiddelde klant met 10 zonnepanelen na 25 jaar een rendement van 25.000 euro. De precieze terugverdienperiode is natuurlijk afhankelijk van het aantal panelen, het dak, de weersomstandigheden en de kwaliteit van de panelen. Uiteraard kunnen de specialisten van Solar Systemen dit voor u berekenen.

Plaats de zonnepanelen zelf of laat het doen door onze specialisten

Wilt u de zonnepanelen plaatsen zelf? Solar Systemen biedt complete pakketten aan, zodat u dit eenvoudig zelf kunt doen. Wilt u het toch laten plaatsen door een specialist? Solar Systemen is u graag van dienst! Het bedrijf werkt alleen met een ervaren specialisten die jaarlijks honderden systemen plaatsen bij particulieren en bedrijven.

De vele voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen zijn even een investering, maar verdienen zichzelf flink terug aangezien u zelf energie creëert. Na zes à zeven jaar heeft u uw investering terug verdiend. De levensduur is zo’n  dertig tot veertig jaar, dus kunt lang profiteren van een lage energierekening en vele andere voordelen.

Zo bent u bijvoorbeeld niet meer afhankelijk van uw energieleverancier en hun dure, vaak stijgende energieprijzen. Dat geldt natuurlijk ook voor de volgende bewoner van uw huis. Door zonnepanelen te kopen en te plaatsen verhoogt u dan ook de waarde van uw woning. Niet alleen omdat de nieuwe bewoner per maand goedkoper uit is, maar ook omdat het energielabel stijgt.

Zonnepalen zorgen voor zonne-energie wat ontzettend duurzaam en schoon is. Daarnaast is de CO2 uitstoot een stuk lager. Zonnepalen zijn dus zeer milieuvriendelijk.

Comments are closed.