Zat dat je ex vriendin niet bij je is

Ben jij het zat dat je ex-vriendin niet meer bij je is?

Roep je innerlijke alfamannetje op. Het alfamannetje is van nature een man in een groep primaten die de hoogste rang heeft, en kan kiezen uit de vrouwtjes. De meeste meisjes worden aangetrokken uit diepe biologische redenen uit het alfamannetje.

 

Ze geloven dat ze kunnen beter zorgen voor hen, hen beter te beschermen en geef haar kinderen biologische voorsprong. Zelfs als je niet denkt dat alfa-mannetjes zijn het type van uw ex-vriendin, kan subtiele veranderingen bedienen Strek je borst een beetje uit, train je armen en dijen en kracht.

Als je ex contact wilt met je dat is NIET hetzelfde met haar over je relatie! Zelfs als je ex terug wil, ze is waarschijnlijk nog niet klaar om te praten over de scheiding. Doe maar alsof je nooit samen met elkaar en gewoon behandelen als een oude vriend. Dit helpt haar om comfortabel voelen en stelt u in staat om het te brengen door en door om dingen opnieuw te heroverwegen, in plaats van te riskeren af te schrikken hen.
Een of andere manier vertel haar hoe je veranderd bent.
Forceer het niet, maar hen te overtuigen dat je een beter mens geworden en wil geen fouten maken.
Om ze terug te krijgen, wees gewoon jezelf en doe wat je hebt gedaan voor hen, zodat ze net als u, en vertel haar dat ze gelijk had, ook al was het in feite verkeerd, en excuses aan hen voelt goed.
Wees aardig voor haar. Vertel haar eens hoe mooi ze is.
Als je ze ergens te ontmoeten, ga niet zomaar met je vrienden op. Stoppen en knuffel haar, en als je ze niet hebt gezien langer, vragen ze hoe het gaat op die manier.
Neem niets als vanzelfsprekend. Als ze terug in je leven, dan hou van ze, alsof het je laatste dag om lief te hebben.

Comments are closed.