Woning renoveren

In de omgeving Groningen is een aardbeving goed mogelijk. Veel oude panden worden hierdoor beschadigd. Zetstra, bouwbedrijf te Groningen is gespecialiseerd in het restaureren van deze panden. Je woning kan tijdens deze renovatie ook op andere wijze verbeterd worden zoals door middel van isolatie of andere veranderingen in de wanden en vloeren met betrekking tot verwarming of elektriciteit.

Renovatie

Bij een renovatie wordt je pand hersteld van beschadigingen die het heeft opgelopen. Als je een gedeelte van je woning wilt slopen of wilt bijbouwen heet dit verbouw of nieuwbouw. Bij renovatie en restauratie is het doel de oorspronkelijke staat van een pand te herstellen.

Behoud van het karakter
Doordat wij ons werk op ambachtelijke wijze uitvoeren zal je woning zijn echtheid behouden.  Wij zijn bekend met moderne manieren van werken die er voor zorgen dat bij een renovatie het karakter van je woning behouden blijft. Daarnaast zorgen wij er voor dat je woning voldoet aan de veiligheidseisen van de huidige maatschappij zodat je nog lang van je woning kan genieten. Doordat onze vakmensen ook waarde hechten aan de geschiedenis en uitstraling van een woning kun je zeker zijn van een goede aanpak van je klus.

BouwGarant

Bouwbedrijf Zetstra is in het bezit van het BouwGarant keurmerk. Dit betekent dat je met een gerust hart ons je huis kan toevertrouwen. Een BouwGarant bouwbedrijf wordt regelmatig getoetst op kennis en kwaliteit. Zou kunnen wij je dus garanderen dat wij je woning met het grootste vakmanschap restaureren of renoveren.

Comments are closed.