Wij kochten dezelfde telefoon

Afgelopen maand kon ik dan eindelijk mijn abonnement Tele2 verlengen. Ik liep al 2 jaar met hetzelfde toestel rond en vond het zelf wel weer tijd voor een nieuwe. Eindelijk kon ik nu dan een nieuw toestel kiezen. De afgelopen 2 jaar had ik de beschikking over een Apple iPhone 4, en heb met mijn verlengen gekozen voor een Apple iPhone 5S

Allemaal dezelfde telefoon gekocht

De Apple iPhone 5S heeft alles wat je nodig hebt, en daarnaast heeft de telefoon ook nog alle extra’s. Het tarief wat ik maandelijks betaal is daarentegen ook nog eens precies goed op basis van de prijs – kwaliteit verhouding, waardoor ik zeer tevreden ben met mijn nieuwe aankoop. Ons hele gezin heeft overigens nu de Apple iPhone 5S aangeschaft. Iedereen heeft overigens de telefoon met een Tele2 abonnement aangeschaft, behalve mijn moeder want zij heeft de telefoon gewoon los gekocht en vervolgens een sim only abonnement afgesloten. Het toestel heeft ze dan wel tegen een hoge prijs ingekocht, maar daartegenover betaald mijn moeder wel een stuk minder op basis van abonnementskosten in vergelijking met de rest van de familie.

Wil jij ook een Tele2 abonnement aanschaffen, of wil jij een sim only abonnement? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog voor meer informatie!

 

Comments are closed.