Welke Belgische vermogensbeheerder

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Uitstekende advisering en dat kostte mij niets extra’s; precies wat ik nodig had. Ze werken discreet en weten waar ze het over hebben; een echte toegevoegde waarde ”

Groet Pieter Bosschaert

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Alleen afgelopen dinsdag zagen we de beurzen dalen, maar voor de rest konden alle beurzen in de plus sluiten. De beurzen waren op record jacht. Dat is gelukt voor de S&P 500 en de Nasdaq. Beiden sloten op nieuwe records vrijdag. De S&P 500 sloot op 2.117,69 en de Nasdaq sloot op 5.092,08. De Dow-Jones sloot nog niet op een nieuw record. Maar met nog 1% te gaan is dat niet ver weg.

Voor de komende week staat er veel nieuws op het programma. Allereerst zijn er de kwartaalcijfers. Een derde van de 500 genoteerde bedrijven in de S&P 500 komen met cijfers. Maandag is de beurt aan Apple en de rest van de week zijn het vooral de oliefondsen waar de aandacht naar uitgaat. Verder hebben we nog een aantal belangrijke macro economische cijfers in Amerika en op dinsdag en woensdag de vergadering van de FED. Er is nog geen pers bijeenkomst aangekondigd, dus we verwachten op dit punt geen spannende zaken, zoals een rente verhoging. Maar wellicht gebruikt men deze vergadering om wat meer duidelijkheid te geven over het tijdstip wanneer dat wel gaat gebeuren.

Comments are closed.