Weijers Eikhout daken

Al meer dan 50 jaar is Weijers Eikhout gespecialiseerd in het construeren, plaatsen en afwerken van daken. Zowel hellende als platte; voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.
Het vakmanschap en innovatieve vermogen van Weijers Eikhout dakenmakers is door de jaren heen dan ook spreekwoordelijk geworden. De medewerkers zijn stuk voor stuk goedgeschoolde vaklieden die zich op het dak in hun element voelen. Elk technisch probleem betekent voor hen een uitdaging.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat Weijers Eikhout de totale verantwoordelijkheid voor het hele dak op zich neemt; van de nok tot en met de goot.
De mensen van Weijers Eikhout kennen als geen ander de eigenschappen van alle materialen die worden toegepast ten behoeve van de ‘schil” van een gebouw. Wij weten dan ook exact hoe die schil moet worden behandeld om te voorkomen dat die vroegtijdig wordt aangetast maar ook in sitauaties waarbij sprake is van achterstallig onderhoud weten zij de juiste diagnose te stellen en een spoedig herstel te garanderen.

Vertrouw de zorg voor het in goede conditie houden of brengen van uw pand(en) toe aan de dakspecialist bij uitstek. Een vrijblijvend consult is de eerste stap in de gewenste richting. Een telefoontje of mail is voldoende voor een afspraak.

Meer informatie: www.weijerseikhout.nl

Comments are closed.