Weer bij elkaar – hoe je weet of je ex contact wilt

Als uw ex toont een beetje van belang, of lijkt meer geïnteresseerd in uitgaan en tijd doorbrengen met je dan voorheen, of als u merkt tekenen zijn dat uw ex probeert te flirten met u, dan is het goed om een ​​beetje optimistisch, maar je moet vermijden springen het pistool. U moet eerst afvragen, “mijn ex terug willen komen met mij.”

Deze zijn zeker zeer vaak tekenen zijn dat uw ex geïnteresseerd is in het verkrijgen van terug samen met u. Maar zelfs als je terug wilt komen met je ex, moet je niet gewoon springen in dingen. De beste manier om dingen te spelen is om hard te spelen te krijgen (met mate), wat waarschijnlijk is wat je ex best zal hoe dan ook reageren. Als je jezelf vrij om je ex, dus er is geen uitdaging in dat en je kan gewoon weg te duwen hem of haar terug. Als je ex levert het bewijs dat hij of zij je terug wil, dus de kans, het was eigenlijk spelen moeilijk te krijgen die leidde tot de hernieuwde belangstelling voor de eerste plaats.

Meestal als je breken met je ex, of hij of zij breekt met hen, is er een natuurlijke niveau van ontbrekende elkaar, of verlangen om weer bij elkaar te krijgen. Dit geldt vooral voor relaties die meer dan een jaar duren. Zelfs hoe pijnlijk de pauze was, zal er altijd een punt dat je alle goede dingen jullie beiden gedeeld samen herinneren. Maar er zijn andere emoties die een rol spelen waaronder verleden spijt. Als u zich afvraagt, “mijn ex terug willen komen met mij” is de kans groot dat je ex kan hetzelfde kunnen denken om dezelfde redenen.

Soms, als ex belangstelling tonen opnieuw na een onderbreking, maar het is maar een spelletje. Ze kunnen zien dat je van ze houdt, en ze kan gewoon proberen om aandacht te krijgen, zonder daadwerkelijk van plan om je terug bent. Je ex kan meer tijd moeten besteden met u simpelweg omdat er niemand is om tijd te besteden met nu. Wat erger is, kunnen ze dit doen om wraak te nemen. Dit is de reden waarom zelfs als uw ex toont interesse, je hoeft niet te snel conclusies, hij of zij wil je terug.

Veel mensen maken fouten denken dat hun ex terug willen komen met hen, omdat zij interesse tonen, in plaats daarvan, de situatie beoordelen voordat u overhaaste conclusies. In feite, als je ex wil terug contact met u op, spelen moeilijk te krijgen (met mate) is het beste scenario, omdat het zal voorkomen dat u gewond raakt als je ex is niet echt serieus over het krijgen van weer bij elkaar met jou.

Comments are closed.