Webwinkel voor de aankoop van uw naaimachine

Misschien schrikt het idee om online uw naaimachine te kopen u af. Maar op http://www.huissteden.nl vindt u een voorbeeld van hoe het moet: een betrouwbare manier van vergelijken, kiezen en aankopen. Naast de echte winkel biedt deze promotiewebstite alle topmerken aan tegen de scherpste prijzen. U kunt er ook terecht voor toebehoren zoals naaiattributen, accessoires, software en garens. Aarzel niet om een kijkje te nemen en samen met familie of vrienden wanneer u maar wilt. Want dat is het grote gemak van online kopen: geen onnodige verplaatsingen rijden.

Tips
Bij elke machine staat een uitgebreide tekst waar u de details en functies van uw naaimachine kunt lezen. Dit is voor u zeer belangrijk. Zo komt u ook de bijhorende garantie te weten en welke accessoires er standaard zijn bijgeleverd. Geheel vrijblijvend worden enkele bijhorende producten zoals naalden voorgesteld. Bij huissteden.nl zijn de prijzen heel scherp. Wie uit is op een koopje kan zeker in de koopjeshoek een slag staan. Aan deze machines is heus niks mis, het kan gaan om een demonstratiemodel.

Wetenswaardigheden
Naast de traditionele naaimachines hebben we ook naai-en borduurmachines en lockmachines. De diverse types kunt u via de site (rechterkolom) selecteren volgens merk en type. De prijs is inclusief BTW. Bij elk toestel wordt een handleiding meegeleverd. Op al uw vragen geven we via mail of telefonisch een antwoord. Wij hebben ook een naaiwinkel in Barneveld. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en bezoek regelmatig ons blog die aangevuld wordt met weetjes over naaien en het gebruik van onze toestellen.

Betalen en leveren.
Na uw betaling duurt het één tot drie werkdagen en uw krijgt de machine thuis geleverd. In Nederland kunt u vooraf via overboeking of online betalen. Achteraf kan ook bij levering. Voor België, Duitsland en Luxemburg is dit met Mister Cash of overboeking.De levering is helemaal gratis wanneer uw aankoopbedrag meer dan €60 bedraagt. Tot 14 dagen na levering kunt u onder voorwaarden retourneren. Lees zeker onze verkoopvoorwaarden door.

Aanbevelingen
De aankoop van een naaimachine kunnen wij u van harte aanbevelen. Het is een levenslange investering die één of meerder gezinsleden gelukkig maakt. Naaien zit behoorlijk in de lift. Daarom bieden wij ook regelmatig in onze winkel te Barneveld cursussen aan. Zelf met een eenvoudig toestel kunt u al aardig wat kledij maken of herstellen. Maar ook gordijnen, tassen, speelgoedjes gaan vlot van de hand. Even geduldig oefenen en u hebt vast een creatieve hobby bij.

Comments are closed.