Websites voor seksdating

Door mijn echtscheiding heb ik gemerkt dat het voor mij moeilijk is om rekening te houden met een vrouw in mijn leven. Het is niet dat ik dat niet wilde of nu niet zou willen, maar ik heb het zo druk met mijn werk dat het lastig wordt om ruimte voor een leuke dame in mijn agenda te maken. Wel heb ik, zoals elke man, momenten dat ik seks wil hebben en daardoor kwam ik op het idee om online op zoek te gaan naar een leuke vrouw voor een seksdate.

Chatten in mijn eigen tijd

Dankzij websites waar ik een seksdate kan vinden, is het voor mij gemakkelijk geworden om met een vrouw naar bed te gaan. Ik kan namelijk met iemand gaan chatten in mijn eigen tijd, wanneer mijn agenda dat toelaat. Ik hoef niet a la minute op iemand te reageren, maar kan dat doen wanneer dat mij uitkomt.

Uit de taboesfeer, in bed

Ik merk dat ik mij steeds comfortabeler begin te voelen bij het idee dat ik online op zoek ga naar seksdating. Het is niet zo dat ik mij hiervoor schaam, zeker niet, maar het is in onze cultuur nog niet echt geaccepteerd. Dat hoeft voor mij ook niet, want het maakt het net een beetje spannender.

Comments are closed.