Wat doe je als je rolluik stuk gaat?

Rolluiken zijn praktisch en makkelijk. Ze zorgen voor het verduisteren van ruimtes in huis, ze voorkomen inkijk en ze zijn uitstekende inbraakpreventie. Maar helaas kan er, ondanks dat je ze steeds goed hebt onderhouden, weleens één stuk gaan. Grote kans dat je in zo’n geval met behulp van een zoekmachine op internet gaat zoeken naar mogelijke oplossingen. Misschien ga je zelfs zelf aan de slag om de storing te verhelpen. Logisch, dat zouden wij ook doen. Maar wanneer je er zelf niet uitkomt, dan kun je met een gerust hart contact met ons opnemen.

Waarom ROMASS?

Wanneer je kiest voor ROMASS, dan ben je verzekerd van snelle en uitstekende service. Bovendien hebben we meer dan 20 jaar ervaring, zodat we je rolluik zonder twijfel goed kunnen herstellen. Welk merk of type jouw luik ook is, wij hebben de onderdelen op voorraad of we kunnen ze bestellen om je snel verder te helpen. In 95% van alle gevallen kunnen onze monteurs de storing namelijk direct ter plaatse verhelpen.

Hoe werkt het?

Je kunt op onze website 24 uur per dag een afspraak maken. Daar kun je alle informatie invullen en in 7 eenvoudige, korte stappen een afspraak regelen voor de reparatie van je rolluik. Er zal worden gevraagd naar jouw specifieke situatie (niet alleen je naam en adresgegevens, maar ook het exacte probleem en de dagen en/of tijdstippen waarnaar je voorkeur uitgaat voor de afspraak).

En daarna?

Onze planning gaat vervolgens aan de slag om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Deze wordt altijd van tevoren bevestigd, zodat jij zeker weet dat de monteur langskomt op een tijdstip dat het jou uitkomt. Indien tijdens de afspraak de kosten onverwacht hoog dreigen te worden, zal onze monteur altijd eerst met je overleggen. Alleen met jouw akkoord, zullen deze kosten worden gemaakt. Nadat het rolluik gerepareerd is, maakt de servicemonteur de factuur op en kun je direct betalen. Onze monteurs hebben namelijk allemaal een PIN-apparaat in hun servicebus.

Tot slot

Mocht er achteraf iets niet helemaal in orde zijn, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. ROMASS heeft service hoog in het vaandel staan en wij zullen je altijd proberen zo goed mogelijk te helpen. Daarom voeren wij ook een No Cure No Pay beleid. Uitgebreide uitleg daarover, vind je terug op onze website.

Neem ook voor overige informatie een kijkje op de website en neem contact met ons op wanneer je nog meer vragen hebt. Wij helpen je graag!

Comments are closed.