Warme en koude gerechten kunnen tegelijkertijd vervoerd worden met een thermobox

Er wordt steeds vaker voor een thermobox op maat gekozen
Het bedrijfsleven stelt andere eisen dan voorheen, een thermobox dient aan andere voorwaarden te voldoen. De techniek groeit mee met deze vraag en de branche blijft innoveren om hun klanten een thermobox naar wens te bieden. Er zijn modellen beschikbaar die zowel warm als koud voedsel tegelijkertijd kunnen vervoeren. Dit rekent op positieve berichten vanuit de zorgsector zodat niet alleen de hoofdmaaltijden maar ook de desserts tegelijkertijd aangeboden worden. Ook de zorgbehoevende vinden dit een positieve ontwikkeling.

In het verleden had men in de horeca of de zorg een aparte thermobox nodig voor warme gerechten en koude gerechten. De combinatie warm en koud kan vooral voor koud voedsel negatief uitpakken doordat ijs smelt of vla warm wordt. Dit is met inzet van de laatste technieken tegenwoordig verleden tijd. Door de laatste technieken toe te passen is dit nu wel mogelijk en kunnen beide worden gecombineerd. Het apart vervoeren van warme en koude gerechten behoren daardoor tot het verleden.

Thermoboxen die gedragen kunnen worden
Ook de techniek van het vervoeren van eten is aan verandering onderhevig. Er zijn inmiddels draagboxen op de markt. Dit zorgt voor een grotere wendbaarheid voor de gebruiker. Bezorgrestaurants maken hier dan ook dankbaar gebruik van. De draagbare thermobox houdt zowel warm als koud voedsel op de juiste temperatuur.

Lees meer op: https://www.lagrowaalwijk.nl/

Comments are closed.