Waar moet je bij opletten bij visitekaartjes drukken?

Net als bij veel andere dingen moet je ook opletten bij het laten drukken van visitekaartjes. Kleine kaartjes lijken makkelijk te maken maar als er niet goed opgelet wordt kan dit gewoon verkeerd gaan. Het is verstandig om visitekaartjes drukken te laten doen door een specialist.

Prijs
De prijs van visitekaartjes drukken kan erg verschillend zijn bij de diverse drukker. Wat ook belangrijk is zijn de oplages. Het laten drukken van een visite kaartje is duur. Voor het drukken van een visite kaartje moet de machine ingesteld worden, moet het bestand goed gezet worden en moet de printer opgestart worden. Vaak geld een aanzienlijke staffelkorting indien er meerdere van dezelfde producten besteld worden.

Kwaliteit
Zoals bij alles is de kwaliteit van de visitekaartjes van groot belang. Dit kan namelijk het imago erg ten goede komen. Mooi glanzende visitekaartjes bedrukt van de voor en achterkant geen een stuk betere imago af in vergelijking tot enkelzijdig bedrukte kaartje met een doffe uitstraling.

Levertijden
In veel gevallen wordt er een levertijd van 1 dagen gehanteerd. Dit is vrij snel, meestal kunnen kaartjes besteld voor een bepaald tijdstip de volgende dag al worden bezorgt. Indien de kaartjes op korte termijn nodig zijn kan dit erg handig zijn.
Algemene voorwaarden
Het is goed om de algemene voorwaarden te lezen indien er producten besteld worden bij een drukker. Hier kunnen dingen gevonden worden over de levertijden en andere belangrijke zaken. Het is altijd verstandig om hier goed in te verdiepen.

Bestanden
Het aanleveren van juiste bestanden bij een drukker is van groot belang. Indien de bestanden niet goed zijn kunnen de producten niet gedrukt worden of worden de bestanden verkeerd uitgedrukt. In de meeste gevallen wordt de schuld bij de opdrachtgever neer gelegd omdat de opdrachtgever in veel gevallen verantwoordelijk is voor correcte uitvoering.

Het laten drukken van visitekaartjes kan heel interessant zijn omdat het makkelijk is om een kaartje aan een potentiële relatie te geven. Op beursen is het erg eenvoudig omdat er weer informatie over opgezocht kan worden.

Comments are closed.