Voordelen Hellofresh maaltijdbox

HelloFresh maaltijdboxen zijn razend populair, want ze hebben wat meer te bieden dan hun concurrenten. Laten we zien wat voor voordelen HelloFresh allemaal heeft:

 

  1. Naast de normale maaltijdbox heb je ook de keus om een ontbijtbox en wijnbox te bestellen. HelloFresh is de enige die dat doet. Je kunt dus voordat je naar school of werk gaat ook gebruik maken van een box en als je ’s avonds gegeten heb lekker met een glaasje wijn tot rust komen.
  2. Ze hebben een flexibele lidmaatschap. Je krijgt wekelijks een box, maar als je een week geen zin hebt erin kun je het even pauzeren. Als je geen maaltijboxen meer wilt hebben kun je dit, nadat je 2 keren een box hebt besteld, afzeggen. Als je wil kan je ook 1 box bestellen om ’t uit te proberen.
  3. Als je een nieuwe klant bent dan krijg je korting. Je kunt 10 Euro korting krijgen op je 2 eerste boxen. Ook als je je inschrijft voor een nieuwsbrief krijg je 10 Euro korting. Je kunt nu ook punten sparen voor leuke keukenaccesoires.
  4. HelloFresh heeft een App dat alle recepten aangeeft. Je kunt ook je account aanpassen (bijvoorbeeld melden wanneer je geen box wilt) en recepten met je familie of vrienden delen.
  5. HelloFresh heeft een goede reputatie en ze leveren miljoenen boxen per maand. Uit onderzoek is gebleken dat HelloFresh de best verkochte box is.

 

Maaltijden van HelloFresh zijn gezond, heerlijk en makkelijk te bereiden. Dus waar wacht je nog op?

Comments are closed.