Voor meubelklachten gaat u naar Van Beek Expertise

Bent u opzoek naar een onafhankelijke expert voor de beoordeling van uw klachten over de meubels die u heeft aangeschaft? En komt u er niet uit met de tegenpartij? Raadpleeg dan Van Beek Expertise. Zij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de beoordeling van uw meubelklachten en komen na onderzoek van de klachten met een duidelijk rapport met daarin de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek. Zij proberen uiteindelijk antwoord te vinden op de eventuele schuldvraag. 

Waarom Van Beek Expertise?

Van Beek Expertise heeft al jarenlange ervaring op het gebied van woninginrichting en kan dankzij deze ervaring snel handelen en uw klachten en beschadigingen onderzoeken. Dit gebeurd te allen tijde op een professionele manier. Zij zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten van bijna alle soorten meubels. Hierbij kunt u denken aan onder andere gestoffeerde meubels en gelakte meubels maar bijvoorbeeld ook aan keukens en bedden.

Meer informatie

Dus heeft u klachten over meubels die u heeft aangeschaft en wilt u hierover graag op korte termijn een deskundig advies? Bezoek dan de website van het bedrijf en bekijk wat zij voor u zouden kunnen betekenen. Op de website kunt u ook terecht voor enkele referenties. Daarnaast kunt u hier een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Comments are closed.