Voor jezelf durven op te komen

Sinds ik wat kilo’s aangekomen ben, ben ik mijn zelfvertrouwen kwijt geraakt. Eerder zat ik lekker in mijn vel, had ik een eigen mening en liet ik nooit over mij heen lopen. Nu is dat helaas anders, ik durft mijn mening niet te uiten, voel me niet lekker in me vel en val liever niet op. Ik voelde me niet zeker maar heb er tot vorige week toe niks aan gedaan. Maar vorige week heb ik besloten er wat aan te veranderen. Ik wilde graag assertief worden! Ik ben op zoek gegaan op het internet en al snel bij assertiefworden.nl uitgekomen. Afgelopen week ben ik bij mijn eerste bijeenkomst geweest en vond ik het heel leerzaam. Natuurlijk veranderd dat niet binnen 1 week, maar ik voel me nu al sterker in mijn schoenen.

Je eigen zelfvertrouwen terugwinnen

Is het lang geleden dat jij voor jezelf durfde op te komen? Wil jij graag je zelfvertrouwen terug? Volg dan nu een assertiviteitstraining in Amsterdam! Dit is dé oplossing voor uw. Na deze trainen zult u anders in het leven staan. U staat sterker in uw schoenen en durft op een rustige manier voor jezelf op te komen zonder andere mensen te kwetsen. Alle informatie over assertiviteitstraining Amsterdam kunt u vinden op de site. Ook voor alle andere zaken kunt u terecht op de website.

Comments are closed.