Voor het eerst een lekkage

Afgelopen herfst hebben mijn vrouw en ik heel wat problemen gekend met ons dak. Gezien het feit dat we eerder altijd op hebben kunnen vertrouwen, bleek dit toch echter niet altijd het geval te zijn. Terwijl mijn vrouw en ik in bed lagen, en de druppels regen op het raam hoorde tikken, viel het ons opeens op dat er op onze plafond een enorme plas aan het cirkelen was. Het bleek dat wij een lekkage in het dak hadden zitten, en hebben vervolgens gelijk contact opgenomen met dakdekker Apeldoorn.

Snelle en hele goede service

Gelijk de volgende ochtend was het bedrijf bij ons over de vloer, en na het inspecteren van het dak viel het al gelijk op dat ons dak zeer verouderd was, en dat er nooit iets aan inspectie was gedaan. Er waren ook andere enkele beginnende scheuren in ons dak, en daarnaast had er zich een heel groot gat in het dak gevormd. Hierdoor heeft al het water naar de zolder kunnen stromen, waardoor dit weer is door gaan lekker naar de bovenverdieping.

Heb jij ook een lekkage, en ben jij woonachtig in de omgeving van Hengelo? Neem dan spoedig contact op via het contactformulier wat op de internetpagina staat van dakdekker Hengelo.

Comments are closed.