Vogelhuisje gekocht voor mijn zus

Mijn zus is laatst gaan samenwonen met haar vriend waar ze al jarenlang mee bevriend is. Het is een bijzonder goed stel samen, dus ik vond het ook wel leuk dat ze gingen samenwonen. Alleen bij een feestje wie dan gegeven wordt hoort ook een cadeautje en dat is nog niet zo één, twee, drie gevonden kwam ik achter. Wij hebben lang moeten zoeken maar hebben uiteindelijk een prachtig vogelhuisje gekocht voor mijn zus.   

Het feestje

Bij ieder house warming party hoort natuurlijk een cadeautje, maar wat moet je iemand geven wie eigenlijk al alles voor in een huis gekocht heeft? Dit was de vraag die wij ook kregen. Nu wisten wij dat onze zwager helemaal ‘fan’ is van vogels en deze het liefste ook in zijn eigen tuin. Om vogels te trekken moet je natuurlijk wel de functionaliteiten bieden die vogels ook naar jou tuin haalt. Toen zijn wij, mijn vrouw en ik, verschillende winkels afgegaan om dat mooie vogelhuisje te vinden en het is ons uiteindelijk ook gelukt.

Toen we in de winkel waren zagen we ook een mooi beddengoed liggen en die hebben we maar voor ons zelf gekocht. Uiteindelijk willen wij natuurlijk ook een keer gaan samwonen, maar voordat het zover is duurt het waarschijnlijk nog wel even.

Comments are closed.