Vloeren van Het Maerssens Vloerenhuys

Is er een mooie parketvloer waar uw oog op is gevallen of heeft u nog twijfels over wat u thuis of op kantoor op de vloer wil laten leggen? Breng in beide gevallen een bezoekje aan Maerssens Vloerenhuys, een echte expert in het maken en leggen van prachtige houten parketvloeren. Voor de nodige inspiratie bij het kiezen van uw houten vloer brengt u dan ook een bezoekje aan het Maerssens Vloerenhuys.

Mogelijke vloeren

Bij het Vloerenhuys is het mogelijk om mooie parketvloeren of laminaat te kopen voor een scherpe prijs. U kunt uzelf laten adviseren door een expert, maar ook zelf in de uitgebreide showroom het assortiment bekijken. Als u uw keuze heeft gemaakt, wordt de vloer gelegd door een echte vakman van Maerssens Vloerenhuys. Hierbij is het ook mogelijk om te kiezen voor een uniek patroon op uw vloer of voor een houtkleur die past bij uw meubels. Ook voor de kleinste hulpmiddelen en toebehoren als plinten en viltglijders kunt u bij hier terecht. U merkt het, een all-round service en aanbod.

Het onderhoud van uw vloer!

Als u geld heeft geïnvesteerd in een mooie houten vloer, wilt u ongetwijfeld dat deze jaren meegaat en dat u hier jarenlang gebruik van kunt blijven maken. In dat geval is het van belang om uw vloer regelmatig te laten onderhouden door een vakman van Maerssens Vloerenhuys, dit vergroot de levensduur en zorgt ervoor dat de kwaliteit blijft behouden. Ook hiervoor staat Maerssens Vloerenhuys voor uw klaar en zij kunnen dan ook uw houten vloer goed schuren.

Comments are closed.