Vliegles nemen in Nederland

Waar kan je vliegles nemen in Nederland?

In Nederland kan je op verschillende plekken een vliegles volgen. Er zijn namelijk vier vliegvelden in Nederland waarbij het mogelijk is om zelf te vliegen in bijvoorbeeld een Falke of een Cessna. Zo kan je een vliegles volgen in Hilversum, Teuge, Rotterdam en Lelystad. Zo kan je zelf bepalen waar je wil vliegen. Onderstaand nemen we de vliegvelden even door!

Vliegen in Hilversum en Rotterdam!

In Hilversum en Rotterdam heb je de meeste mogelijkheden tot vliegles. Hier heb je keuze uit verschillende vliegtuigen, waaronder: Falke, Cessna en de Diamond Katana voor de liefhebbers van snelheid. Op Rotterdam Airport vliegen ook dagelijks passagiersvliegtuigen, deze kan je tijdens het zelf vliegen ook aanschouwen. Erg leuk om te zien!

Vliegen in het oosten van het land!

Woon jij in het oosten van Nederland, dan is het dichtstbijzijnde vliegveld Teuge Airport. In Teuge heb je de mogelijkheid om te vliegen met een Cessna 150 of Cessna 172. Twee vliegtuigen waarmee je nog eens een extra bezoeker mag meenemen in het vliegtuig. Een geweldige ervaring om eens samen met jouw vriend of vriendin te vliegen over de schitterende groene omgeving van Teuge!

Rondom het water van Lelystad vliegen!

De groene bossen van Teuge zijn een schitterende ervaring, maar wat wellicht nog veel mooier is, zijn de wateren rondom Lelystad. Dit is volgens eerdere vliegers een prachtige ervaring om eens te zien. Op Lelystad Airport heb je de mogelijkheid om vliegles te nemen in een Diamond Katana en een Cessna!

Comments are closed.