Vijverfolie Prijzen

Vijverfolie Prijzen Grote Verschillen

We doen het niet graag, maar we komen er allemaal wel eens aan toe om de Vijverfolie te vervangen. Maar welke vijverfolie wilt u nu gaan gebruiken als je naar de vijverfolie prijzen kijkt. De enen verkoper heeft veel lagere vijverfolie prijzen dan de andere Vijverzaak of Webshop. Zo zien we zelfs ook nog wel eens regelmatig dat er EDPM Vijverfolie Prijzen worden aangeboden onder de inkoop, maar na wat onderzoek blijkt dat de betreffende leverancier bij iedere bestelling nee verkoopt en een andere vijverfolie probeert te verkopen; of wel hij bied iets aan wat niet in zijn assortiment zit. Maar waar zitten de grote verschillen in de vijverfolie prijzen zult u zich afvragen.

Vijverfolie Prijzen

Vijverfolie Prijzen

De Vijverfolie prijzen zijn meestal afhankelijk van de kwaliteit van de vijverfolie zelf. Zoals we wellicht weten zijn er diverse soorten vijverfolie, PVC vijverfolie en EPDM vijverfolie. De vijverfolie prijzen van deze twee folies verschillen nogal veel van elkaar, mede doordat de grondstofprijzen van de een hoger liggen dan de ander. De levensduur van een pvc vijverfolie is ook vele malen korter dan dien van een epdm vijverfolie, dit kan wel tot 70% in de levensduur schelen.

Maar we zien ook dat de vijverfolie prijzen van de epdm vijverfolie sterk kan verschillen van elkaar, dit heeft ook mede te maken met de kwaliteit van de epdm folies. Zo zijn er verschillende aanbieders die door de vijverfolie prijzen scherp te houden dunnere vijverfolies willen verkopen tegen de zelfde condities.

Indicatie Vijverfolie Prijzen

Als u zeker wil zijn van een goede vijverfolie dan kun je het beste ervan uitgaan dat je een epdm vijverfolie aanschaft van minimaal 1.02-1.1mm dik. Vijverfolie prijzen in deze kwaliteit zullen ongeveer vanaf acht euro te koop worden aan geboden, let daarbij wel op dat het geen dakfolie betreft, daar deze nogal snel voor een PH crash in het water kunnen zorgen, waardoor de vissen binnen enkele uren kunnen sterven. Natuurlijk zien we helaas ook op marktplaats een oorlog in de vijverbusiness, wat eigenlijk de gehele vijversector geen goed doet.

Ga voor goede voorlichting en Vijverfolie Prijzen naar de Vijverspecialist, dit kost misschien iets meer, maar uiteindelijk bent u goedkoper uit.

 

Comments are closed.