Vierseizoenen verf zorgt ervoor dat buitenwerkzaamheden altijd doorgaan

In een wereld tijd elke verloren minuut geld kost, is het goed dat de verfwereld er een nieuw wondertje bij heeft. Vierseizoenen verf zorgt ervoor dat schilders buiten gewoon door kunnen werken, bij temperaturen tussen de 0°C en de 30°C. Deze nieuwe verflijn is intensief getest en het blijkt dat de grondlak en andere verfsoorten in het assortiment zich onderscheiden door een prettige verwerking, prima vloei-eigenschappen en doordroging. Daarmee kan dus het hele jaar door worden gewerkt en er zijn nauwelijks nog dagen in het jaar dat werken als buitenschilder niet kan.

Mogelijkheden

De kwaliteit van de vierseizoenen verf doet niet onder voor de kwaliteit van andere soorten buitenverf. De watergedragen verf is ook getest onder uiteenlopende weersomstandigheden en ook deze heeft de verf doorstaan. De verf en voorstrijk is bijzonder buitenduurzaam en het glansbehoud is uitstekend. Veel buitenschilders doen er dan ook goed aan om hun werkzaamheden het hele jaar door voort te zetten om geen tijd verloren te laten gaan.

Copperant is al sinds 1870 een vertrouwde naam voor lakken, verven en beitsen. Kwaliteitsproducten voor de doe-het-zelver en de professionele schilder.

Begonnen als Copperant Het Y Coatings in Amsterdam worden heden ten dagen de producten ontwikkeld en geproduceerd bij Baril Coatings in Etten-Leur. Kwaliteit, duurzaamheid en milieu staan bij de ontwikkeling en productie centraal.

Comments are closed.