Vermogensbeheer vergelijken in Belgie

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Uitstekende advisering en dat kostte mij niets extra’s; precies wat ik nodig had. Ze werken discreet en weten waar ze het over hebben; een echte toegevoegde waarde ”

Groet Pieter Bosschaert

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Het zelf selecteren en vergelijken van vermogensbeheerders is een hele lastige klus. De verschillen tussen de beheerders zijn erg groot. Verschillen in beleggingsbeleid, specialisme, aantal klanten, kostenstructuur, omvang, eigendomsverhouding, beloningsbeleid etc. Een goede vermogensbeheerder is ook niet automatisch voor u een geschikte beheerder.

En wellicht was de daling van afgelopen week een pauze om genoeg energie te verzamelen voor een aanval op nieuwe records. Dus er zijn ook zeker positieve geluiden. De ervaring leert ons echter dat als de beurzen niet willen stijgen bij goed nieuws, het moeilijk is om de beurzen toch omhoog te krijgen als er minder nieuws is. Vrijdag komt het aantal nieuwe banencijfer naar buiten in Amerika. Dat zou een goede stimulans kunnen zijn. Maar aan de andere kant, zou het ook een cijfer kunnen zijn dat de dollar weer een stuk sterker maakt. Kortom, we sluiten niet uit dat de beurzen omhoog gaan, maar we houden ernstig rekening met een daling. Vooral Tesla (TSLA) lijkt ons een kandidaat welke fors onder druk kan komen te staan. Deze automaker heeft sinds 2008 70.000 auto’s verkocht en is $28,6 miljard waard. General Motors heeft in de maand april van dit jaar 270.000 auto’s verkocht en is $56,9 miljard waard. Ergens klopt er dan iets niet. Dit lijkt ons heel erg op een luchtbel, die zeker zal klappen. Wanneer is de grote vraag.

Comments are closed.