Veiligheidssandalen met dichte neus beschermen voeten

Op veiligheidssandalen kan men de hele dag lopen. Daarbij biedt het bescherming aan de voorkant van de voet tijdens werkzaamheden. De hiel is open waardoor het aantrekken van de sandalen snel een eenvoudig gaat. De sandalen bieden bescherming in bijvoorbeeld de horeca, het ziekenhuis en het verzorgingstehuis.

De hele dag comfortabel werken op veiligheidssandalen
Het werken op veiligheidssandalen biedt twee voordelen. Ten eerste is de voorkant van de voet beschermd en ten tweede zitten de sandalen comfortabel. Beide vergemakkelijken het werken en bieden de mogelijkheid om voetletsel te voorkomen. Het is mogelijk om de gehele dag op de veiligheidssandalen te lopen en deze aan de eigen voet aan te passen door een uitneembaar voetbed. Door de open hiel met gesp blijven de sandalen goed zitten terwijl ze ook eenvoudig aan en uit te trekken zijn.

Voetletsel voorkomen
Veiligheidssandalen kunnen voetletsel voorkomen om twee redenen. De tenen worden beschermd en de kans op uitglijden wordt verkleind. De voetzool is voorzien van een diepliggend plateau waardoor er meer grip op de ondervloer ontstaat. Dit is handig bij het snel wandelen op gladde vloeren zoals in de horeca en zorg gewoonlijk gebeurt. Daarbij is men meer beschermd bij vloeren die glad zijn geworden door water. De veiligheidssandalen beschermen daarnaast met hun neus de bovenkant van de voet. Als er een zwaar voorwerp valt en per ongeluk op de tenen beland heeft men geen pijn en wordt voetletsel voorkomen. De voet is daarbij ook beschermd bij het stoten van tenen tegen bijvoorbeeld een ziekenhuisbed. Veel bedrijven maken dan ook gebruik van deze sandalen.

Comments are closed.