Veel mensen kiezen voor een pelletkachel

UW PELLETKACHEL-SPECIALIST IN LIMBURG!

Tot 30 uur autonomie na het vullen van uw groene pelletkachel! Pelletkachel van de nieuwe generatie, volledig programmeerbaar. De verbrandingskamer is uit één stuk gegoten. Gietijzer is en blijft bedrijfszeker en stevig materiaal. De zijkanten van de kachels en pelletkachels zijn met verschillende materialen bekleed zo kan u bijvoorbeeld kiezen uit keramiek, metaal, speksteen.

Verschillende modellen en kleuren leverbaar.

Het gebruik van onze pelletkachels is heel gemakkelijk: één knop voor het aan- en uitdoen, 2 knoppen om de temperatuur van de kamer of de verwarmings-kracht uit te kiezen.

BIJ GROENE KACHELS ZIJN KACHELS ECHT GROEN!

Vermits onze kachels en inbouwcassettes ecologisch, stofvrij en CO2 neutraal zijn. Je creeërt bovendien een gezellige warmte aan+/- 22 cent per uur. Voor een gemiddeld gezin zit je al vlug aan een gemiddelde besparing van 1000 euro per winter. Dit betekent dat je kachel binnen 2 a 4 jaar terugbetaald is, als je dagelijks stookt.Dit is zeer snel in vergelijking met andere vormen van groene energie. Bovendien heb je voor deze kachels geen bestaand schoorsteen nodig, wat het systeem zowat voor iedereen toegankelijk maakt.

Deze pelletkachels zijn een uniek concept. Bovendien verdeelt Groene Kachel haar eigen huismerk geluidsarme pelletkachels CS Thermos in de hele Benelux, zodat we steeds over een grote stock beschikken en een toonzaal en pellet-center van 750 M2. Dergelijke pelletzaak is uniek in Limburg, evenals het bijhorende buizen-center.

Bron: pelletkachels van Groene Kachel 

Comments are closed.