Vakantiehuis huren

Bent u opzoek naar een vakantiehuis om te huren? Nederland kent veel onbekende schatten die u moet ontdekken. Frankrijk en Spanje zijn erg duur en voor veel mensen in deze zware economische tijden niet reëel om te bezoeken. Daarom zoekt de meerderheid van de vakantiegangers het tegenwoordig in eigen land. Een onbekende schat die u versteld zal laten staan is Vinkeveen. Vinkeveen staat bekend om haar natuur en grote plassen die op meerdere lucratieve wijze zijn te bezichtigen.

Ontdek de Plassen

Britt’s BnB is een leuke bed en breafast waar u een huisje kunt huren. Als u in een van deze appartementen verblijft dan zit u direct aan het water. Elke ochtend kunt u in alle rust van uw huisgemaakte ontbijt genieten. In deze omgeving met de plassen en haar horizon is dit een zeer gedenkwaardige ervaring. Na uw ontbijt kunt u met de fietsen van de b&b er op uit. De dorpen die om Vinkeveen heen liggen zijn zeer aantrekkelijk om te bezoeken. Hier kunt u uitgebreid dineren en of lunchen. Naast de horeca gelegenheden hebben de dorpen leuke bezienswaardigheden.

De plassen zelf kunt u bevaren met een gehuurde boot. Overal in de buurt worden er boten in verschillende maten en soorten verhuurd. Zowel de ervaren als de onervaren schippers, met of zonder vaarbewijs, kunnen een sloep, motorbootje, kano of kajak huren. Kunt u het zich voorstellen? In de zomer heerlijk dobberen op de plas met een glaasje chardonnay of een koude goudgele rakker en een bakje nootjes binnen handbereik, genieten!

Ontdek de omgeving

Op nog geen 20 minuten afstand kunt u in het centrum van verschillende grote steden zijn. Dit is het grote voordeel van de centrale ligging van Britt’s BnB. Amsterdam, Utrecht en Hilversum liggen op steenworp afstand. Vinkeveen ligt vlakbij de snelweg en een provinciale weg die naar deze steden leiden. Amsterdam is natuurlijk de grootste speerpunt van de omgeving. Hier kunt u spectaculaire en cultuurrijke bezienswaardigheden, attracties, musea, horeca en winkel – gelegenheden bezoeken. Utrecht heeft op zijn buurt ook weer veel interessante trekpleisters waar u op bezoek kan. U kunt in Hilversum bekijken hoe televisie gemaakt wordt. De Hillywood tours worden als zeer leerzaam en leuk ervaren door de bezoekers.

Kortom heeft u een geweldig leuke en variërende tijd tijdens uw verblijf in een te huren vakantiehuis bij Britt’s BnB.

Comments are closed.