Vakantie met lodgetenten

Ben je opzoek naar een vakantie met veel luxe maar hou je toch van kamperen? Dan is een lodgetent de ideale optie! De lodgetenten staan op een glamping. Glamping accommodaties zijn luxe ingericht en bieden vaak meer voorzieningen. Campings spelen doorgaans steeds meer in op glamping, door het plaatsen van bijvoorbeeld ingerichte luxe Lodgetenten met onder andere een douche, een bad, een toilet, en een televisie.

Eigen ervaring

Afgelopen mei vakantie ben ik met mijn familie naar een glamping geweest in Frankrijk. Ik heb hier met mijn gezin in een lodgetent gezeten. Ik heb het in deze vakantie erg naar mijn zin gehad. De kinderen vonden het geweldig, de combinatie van het kamperen en toch enige luxe van huis aanwezig.

De camping lag erg gelegen bij een gezellig stadje. Hier zijn we dan ook vaak geweest. Voor de kinderen was er veel te doen ’s avonds. Elke avond was er animatie voor de kleine kinderen en tegen een uurtje of 10 de disco voor de pubers. Het weer was erg goed ondanks dat we in het noorden van Frankrijk zaten. Hierdoor was dit de perfecte combinatie, mooi weer, niet al te ver rijden en de enige luxe. In één zin samen gevat was dit de perfecte vakantie met alles erop en er aan.

Comments are closed.