Vaccinaties Amersfoort voor je op reis gaat

Voortaan hoeft u uw reisvaccinaties niet meer te laten prikken bij uw eigen huisarts op een moment dat u niet uitkomt. Uw huisarts heeft immers,-net als uzelf- een druk schema en om daar een moment te vinden die voor beide partijen goed uitkomt, is niet gemakkelijk. Tegenwoordig hoeft dat ook niet meer, het is nu mogelijk om een arts naar uw huis te laten komen om u en uw medereizigers te vaccineren voordat u op reis gaat. U kunt daarom kiezen voor vaccinaties Amersfoort, Den Haag of waar in Nederland u ook woont. 

Buiten kantoortijden

Er zijn tal van voordelen aan deze nieuwe manier van vaccineren. Allereerst hoeft u geen dag(deel) meer vrij te nemen om naar een huisarts te gaan en daar te wachten tot u aan de beurt bent. Daarnaast kan de arts naar u toe komen en is dat zeer gemakkelijk. Ook is het mogelijk een afspraak buiten kantoortijden te maken met één artsen, welke geen extra kosten zal rekenen voor een avond- of weekendbezoek. Als laatste voordeel wordt er alleen gewerkt met erkende artsen die ervaring hebben in vaccineren, welke zij hebben verkregen tijdens hun opleiding en hun werk in hun (eigen) praktijk.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met één van de artsen uit jouw regio voor je reisvaccinatie? Ga vandaag nog naar de website van Thuisvaccinatie.nl om dat te kunnen doen. Ook kun je hier aanvullende informatie vinden over onder meer de wijze waarop er gewerkt wordt. Kies in ieder geval voor vaccinaties Den Haag, Rotterdam of Tilburg. Kies voor je eigen gemak en je eigen gezondheid.

Comments are closed.