Uw woning voor langere tijd achterlaten

Bent u van plan om op wintersport naar het buitenland te gaan en moet u uw woning voor een langere tijd achterlaten? Laat dan niet overduidelijk zien dat u niet thuis bent, inbrekers zullen dit namelijk ook zien. Voor inbrekers wordt het dan heel aantrekkelijk om bij u in te breken. Zorgt u er voor dat u ten aller tijden uw sloten op slot heeft. Laat als u weg gaat ook een lampje branden. Als u het helemaal goed wilt aanpakken dan vraagt u aan de buren, familie of aan vrienden of één van hen af en toe langs wil komen om de gordijnen open te doen of dicht te doen. Zo lijkt het als of u thuis bent geweest.

Advies van een slotenmaker

Wilt u advies van een slotenmaker over het beveiligen van uw huis als u een langere tijd van huis gaat? Gaat u dan eens langs bij een slotenmaker bij u in de buurt of kijkt u eens op het internet. De slotenmakers zullen allemaal zeggen dat een goed slot op uw deur het belangrijkste is. Als uw huis voorzien is van goede sloten, wordt het voor de inbreker wel heel lastig. U kunt ook tijdschakelaars kopen voor op uw lichten in huis. de lichten gaan dan op de tijd aan waar u ze op heeft ingesteld en ook weer uit op een tijd waar u de schakelaar op heeft ingesteld. Tevens bieden rolluiken goede inbraakbeveiliging.

Meerpuntssluiting

Soms is het niet voldoende om één slot op de deur te hebben en hebben mensen meerdere sluitingen. Nu hebben de slotenmakers wat nieuws voor u, een slot met een meerpuntssluiting. Dat is een slot die op meerdere punten in de deur sluit. Een inbreker zal de deur niet open weten te krijgen en zal het ongetwijfeld op gaan geven. U doet er dus verstandig aan op een meerpuntssluiting te laten monteren.

Comments are closed.