Uw vervuilende auto verkopen om ruimte te maken voor duurzaam rijden

Tot voor kort was de keuze qua brandstof erg simpel.U  reed een benzine motor of u moest diesel tanken. Voor een zonderling was er ook nog de mogelijkheid voor LPG, maar dan had u het wel zo’n beetje gehad. Tegenwoordig zijn er echter nog veel meer keuzes. CNG, waterstof of een hybride variant met benzinem lpg, diesel of zelfs perslucht.

Een auto die goedkoop is in de aanschaf en schoon is. Een auto waarmee u ook nog eens kilometers mee kunt maken zonder een vermogen kwijt te zijn aan brandstof, vooral in deze crisis tijd waarbij alles alleen maar duurder wordt. Het is een droom zullen meesten denken, maar deze droom zit nu binnen handbereik.

Besparen door op CNG of op perslucht te rijden

Mensen wie hun oude, vervuilende Ford verkopen om over te gaan naar een zuinige CNG (aardgas) auto doen dat bewust. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar ook een stuk voordeliger, u kunt met 15 euro tot 300km rijden. Geen enkele andere soort brandstof kan dit evenaren, Door groen te rijden zorgt u voor ruim 20% minder CO2 uitstoot en ook nog eens voor meer dan 40% besparing. Er zijn tegenwoordig ook auto’s beschikbaar die op perslucht rijden, al vanaf 3.500 euro kunt u er een aanschaffen. Een perslucht auto haalt de 110km/uur en rijdt ruim 200km op een volle tank lucht. Wie had ooit gedacht dat we ooit op lucht zouden rijden in plaats van benzine? Als klap op de vuurpijl zijn perslucht auto’s erg licht, meeste wegen rond de 300kg.

Een waterstofmotor auto kopen

Wat houdt een waterstofmotor in vragen veel mensen zich dan af? Het is in feite een verbrandingsmotor vergelijkbaar als die we van LPG kennen, alleen de verbrande gas voor het grootste gedeelte wordt omgezet van H2 naar H2O wat dit een schone motor maakt. Deze motors zijn gemodificeerd is om waterstof in plaats van benzine te verbranden. Wilt u een auto kopen met een waterstofmotor? Dat is wellicht een goed idee omdat milieuvriendelijke worden gesubsidieerd door de overheid en bovendien erg modern, luxe en betrouwbaar zijn. Verkoop dus snel uw vervuilende auto op de auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl en ga over naar een milieuvriendelijke auto.

CO2 uitstoot auto’s verkopen en massaal overgaan op duurzaam rijden

Een aantal jaren geleden was duurzaam rijden voor vele nog onbetaalbaar, en nog niet voldoende ontwikkeld met allerlei kinderziektes. Tegenwoordig is dat anders, duurzaam rijden is binnen handbereik voor het grootste gedeelte van de bevolking, we moeten alleen die stap durven nemen. Er zijn vele autoverkoop sites die bereid zijn u te helpen met verkopen van uw tweedehandse auto aan een erkende, betrouwbare occaison inkoop bedrijf. Mocht u interesse hebben in overgaan op groen rijden kunt u gemakkelijk de transitie regelen door u aan te melden op de occasion verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl waar u binnen 48 uur een bod ontvangt van een autodealer zodat u vervolgens over kunt gaan op een stoere hybride auto .

Comments are closed.