Uw tweede huis in Spanje

U kijkt regelmatig naar het programma “Droomhuis gezocht” en droomt dan weg over een tweede huis in Spanje. Helaas heeft u geen Sybrand Niessen, die u bij uw zoektocht kan gaan helpen. Maar Blancahomes is de organisatie, die u  de ondersteuning kan geven, die u zo nodig heeft. Nog even en u ligt op één van de heerlijke stranden van de Costa Blanca met een krantje en een cocktailtje.

Over Blancahomes

Zoals u in het programma “Droomhuis gezocht” heeft kunnen zien, zitten er heel wat haken en ogen aan het kopen van een tweede huis in het buitenland. Hoe zit de wetgeving in elkaar?  Hoe is het gesteld met de woningoverdracht, bouwvergunning en belastingen? Met al deze vragen kan Blancahomes u helpen. Blancahomes helpt u bij de selectie van een aantal te bezichtigen woningen, de bezichtiging, het regelen van een hypotheek en met de begeleiding tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris aan toe. Mochten er naderhand nog vragen zijn, dan staat Blancahomes altijd voor u klaar.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Blancahomes. Onder het kopje “Huizen te koop Spanje” vindt u de eerste antwoorden op uw vragen.

Comments are closed.