Uw autoclub op de testrit site

Wanneer u interesse heeft om uw auto club meer in de schijnwerpers te zetten, kunt u een gratis account aanvragen bij Testrit.nl. Op deze website komen dagelijks vele bezoekers geïnteresseerd in autonieuws.

Naast regelmatig autonieuws worden er ook testritten geplaatst, informatie over automagazines en autoclubs. Ook blijft nieuws over evenementen niet onderbelicht, denk bijvoorbeeld aan de Frankfurt Motor Show 2013.

Jaar in jaar uit komen er weer nieuwe modellen op de markt en de consument vraagt zich af of de nieuwe auto modellen voldoen aan de basiseisen. Uiteraard is dit getest door de autofabrikanten, maar toch zijn review- of testsites vaak een brug tussen autofabrikant en dealer of consument.

Wanneer u een account aanvraagt als auto club bij Testrit.nl, krijgt u de mogelijkheid onbeperkt artikelen te plaatsen die voldoen aan de basisrichtlijnen en informatief zijn. Deze informatie krijgt u doorgestuurd. Daarnaast zijn natuurlijk ook andere partijen die interesse hebben in het schrijven van auto gerelateerd nieuws welkom.

Om de kwaliteit te waarborgen worden de artikelen voor plaatsing gemodereerd. Er moet natuurlijk wel echt nieuws worden vermeld, of een interessant verhaal met bijgevoegd aantrekkelijk fotomateriaal.

Voor meer specifieke informatie en richtlijnen met betrekking tot een testrit account, kunt u contact opnemen met Testrit.

Comments are closed.