Unieke visitekaartjes kunnen het verschil maken

Een visitekaartje is eigenlijk maar een stukje papier waarop jouw gegevens staan welke je het liefst digitaal zou willen overbrengen in dit tijdperk. Maar toch blijven de normale analoge visitekaartjes bestaan omdat alle ondernemers gewent zijn deze te vergeven aan mogelijke klanten en bestaande relaties. Nu zijn er veel ondernemers die het altijd hebben over verschil maken met producten, diensten of service maar je kunt ook echt verschil maken met een mooi en opvallend visitekaartje.

Sinds niet zo’n lange tijd is er een nieuwe trend in de drukwereld namelijk visitekaartjes gemaakt van diverse uiteenlopende materialen. Er zijn bedrijven die visitekaartjes aanbieden gemaakt van aluminium of carbon die bedrukt kunnen worden uiteraard met iedere gewenste opdruk.

Iedere ondernemer ontvang duizenden visitekaartjes in de loop der jaren en deze verdwijnen vaak in een stoffige hoek van het bureau of een een bureaula. Zo af en toe kijk je even of er een visitekaartje tussen zit van een bedrijf waarmee je contact op wilt nemen . Het is dus erg van belang dat jouw visitekaartje opvallend is zodat deze zodra de bureaula opengaat of het hoekje met stof eens schoongemaakt wordt precies jouw kaartje het meest opvalt tussen alle papieren visitekaartjes die er zijn. Zo maak je dus het verschil doordat jouw visitekaartjes het meest opvallen en dus beter onthouden worden.

Daarnaast is het ook gewoon erg gaaf om een degelijk product weg te geven aan een klant of relatie waarvan iemand gelijk denkt: ‘Dat is gaaf!’ heeft u wel eens dat gevoel gehad bij het ontvangen van een visitekaartje. Waarschijnlijk niet, maar dat gevoel kunt u straks wel geven aan mogelijke klanten.

Comments are closed.