Uniek eten in Rotterdam kan bij de Tuin

Bij Rotterdam denken veel mensen aan een statige moderne stad. Maar in de omgeving van het drukke centrum kan je ook de rust opzoeken. Wilt u lekker gaan eten in Rotterdam op zo’n unieke locatie? Dan is het een idee om een bezoekje te brengen aan Restaurant de Tuin. Dit restaurant zit gevestigd bij het Kralingse bos, en beschikt dus over een mooie mix van rust uit de natuur en gezelligheid uit de stad.

Dineren, borrelen of een high tea?

De Tuin in Rotterdam heeft uiteenlopende mogelijkheden, passend bij diverse evenementen, feesten en borrels. Wilt u bijvoorbeeld met uw collega’s iets vieren, en zoekt u een locatie waar dat met een grote groep mogelijk is? Bij Restaurant de Tuin bent u van harte welkom voor een georganiseerde borrel. Maar ook is het mogelijk om een intiem etentje te organiseren met vrienden, of ’s middags gezellig te komen genieten van een uitgebreide high tea. Heeft u iets in gedachte wat u graag zou willen? Mail, bel of kom gerust langs om de mogelijkheden van uw wensen te bespreken.

Een buffet naar smaak voor iedereen

Een veel gekozen optie is die van het buffet. Zo kunnen alle gasten genieten van een maaltijd naar wens en smaak. Ook dit is mogelijk bij Restaurant de Tuin, lees meer hierover op de website: buffet Rotterdam.

Comments are closed.