Underwear voor mannen

Evenals bij vrouwen heb je als man tegenwoordig ook een ruime keuze aan ondergoed. Het is als man belangrijk om de juiste soort ondergoed te kiezen. Deze moet er namelijk tegenwoordig niet alleen goed uitzien, maar moet ook lekker zitten en de genitaliën op de plek houden. We laten u hieronder een overzicht zien van de verschillende soorten underwear voor mannen.

Boxershort
De meest gedragen ondergoed bij mannen momenteel is de boxershort en dan met name de strakke versie. Deze boxershorts zijn te verkrijgbaar in veel verschillende merken, kleuren en designs. Houdt u niet van de strakke versie dan is de losse versie ook nog altijd een mogelijkheid. Deze zijn ook te verkrijgen in verschillende kleuren en designs.

Slip
De slip de meest traditionele soort ondergoed voor mannen. Het is een onderbroek zonder pijpen die nauw aansluit. Wanneer u het belangrijk vindt dat uw genitaliën in een goede positie blijven zitten, dan kunt u het beste voor de slip kiezen. Deze houdt uw genitaliën beter in positie dan een boxershort. Ondanks dat de boxershort momenteel erg populair is, is er ook een groot aanbod aan slips te verkrijgen.

De bovengenoemde underwear zijn de meest voorkomende soorten bij mannen. Nu zijn er ook nog een aantal soorten die minder snel gedragen zullen worden zoals de mannelijke string en de lange onderbroeken.

Underwear online kopen
Het aanbod aan webshops neemt flink toe, zo ook voor ondergoed. Er zijn veel verschillende webshops waar u gemakkelijk en snel uw ondergoed kunt kopen. Alle verschillende merken worden aangeboden en u hoeft er niet meer de deur voor uit.

Comments are closed.