U zit hier goed voor uw arbeidsrechten

Als het goed is heeft u arbeidsvoorwaarden getekend en bent u tot op zekere hoogte op de hoogte van deze voorwaarden. U zult waarschijnlijk bekend zijn met de onderwerpen ziekte, vakantie en salaris en de afspraken die hierover zijn gemaakt. Toch kan het zijn dat er conflicten komen over de arbeidsvoorwaarden tussen de werknemer en werkgever. Gelukkig kan dit conflict snel opgelost worden door de Unie NFTO. Klik hier voor de website van de Unie NFTO of lees nog even verder over de werkzaamheden.

Werkzaamheden

Unie NFTO is een onafhankelijke organisatie die opkomt voor de arbeidsrechten van alle mensen die lid zijn van de Unie NFTO. Deze unie vertegenwoordigt mensen die werkzaam zijn in bijvoorbeeld het voortgezet onderwijs in het CAO. De werkgeversorganisatie is de andere partij van het CAO. Deze vertegenwoordigt de werkgevers. Het doel van Unie NFTO is om verbeteringen aan te brengen in dit CAO. Dit willen ze doen zodat problemen sneller opgelost kunnen worden. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld een vlottere communicatie, meer kennis, ervaring en gevoel bij de onderhandelaars en om over het algemeen meer kwaliteit aan te brengen.

Meer informatie?

Als u interesse heeft kunt u naar de website van de Unie NFTO gaan. Hier kunt u ook lezen over het CAO in het onderwijs.Via de contactgegevens kunt u lid worden of vragen stellen.

Comments are closed.