Tuinaanleg in Enschede en omstreken

Het bedrijf tuinaanleg Enschede werd Heiko Schebitz opgericht en is een familiebedrijf sinds 1996 in Mülsen Wijk van St. Jacob. De focus van onze activiteiten is de Planning, het Ontwerpen en Onderhouden van ruimten. Uw eigen persoonlijke droom van hun tuin, realiseren we ons met de nodige zorgvuldigheid, de deskundigheid en passie voor stenen, de aarde, de planten, het water en alles wat u nodig heeft voor een droom tuin heeft.
Met deskundige medewerkers, evenals een high-performance machines en apparatuur, hebben we voor elke activiteit is goed uitgerust. U profiteert van onze jarenlange ervaring, onze kennis en overtuig uzelf van onze kwaliteit werk. Individueel gericht en klant-georiënteerd, zijn we van plan uw outdoor / tuin (ook op locatie), jouw bedrijf op basis van patronen en voorstellen. Op basis van uw Wensen en ideeën, wij zijn er voor u op elk gewenst moment te werken.
Komende uit de Regio Zwickau, de groenvoorziening en tuinbouw Schebitz ook voor u, bovendien, in Glauchau, Merrane, Lichtenstein, Werdau, printer, Kirchberg en Chemnitz.
Complete Montage en tuinaanleg.
Opritten, paden, parkeerterreinen, campings, Carports, garages, Parkeerplaatsen voor Enschede, fietsen, Flächenbefestigung in beton en natuursteen bestrating in alle soorten..
Comfortabel en tuin
Zitplaatsen, een terras en een buiten trap, open haard en BBQ gebieden, paviljoens en kassen, omheining en Spielplatzbau, „Barfußterrassen“ gemaakt van hout en Mega-Hout, buitentrap, beton en natuursteen, Spielplatzbau, hekken en poorten gemaakt van hout en metaal. Perfect voor tuinaanleg Enschede.

Comments are closed.