Trouwerij op het water

Mijn broer is afgelopen jaar getrouwd, en het feest heeft hij in grote lijnen aan mij over gelaten. Zo heb ik speciaal voor de trouwerij een partyboot afgehuurd bij partyboot Deventer. Hiermee hebben wij over de IJssel gevaren en hebben wij heerlijk gedineerd met de familie. Het was een geweldig feest, en de locatie was ook nog eens uniek te noemen. De locatie kun je namelijk niet noemen, gezien het feit dat de locatie zich elke seconde over het water verplaatste.

De locatie heb ik ontdekt doordat ik voor mijn werk afgelopen jaar een vergadering had op het water. Vergaderen op het water is natuurlijk iets unieks, maar mijn baas vond het eens een leuke verandering om de bijeenkomst op de boot te houden. Bovendien kon je de vergadering ook als een soort uitje zien, maar toch moesten er wel gewoonweg zaken besproken worden. De boot is een geschikte locatie voor allerlei soorten praktijk, en dit is natuurlijk zeer ideaal om als optie te hebben.

Wil jij meer informatie over deze (party)boot en ben jij benieuwd wat de kosten hiervan zijn om deze af te huren? Bekijk dan eens de website van de specialist! Het is een unieke ervaring die u niet snel zal vergeten.

Comments are closed.