Trapliften zijn hot!

Wellicht was het aan u voorbij gegaan, maar trapliften zijn dé trend momenteel.

Wat zegt u? Een traplift? Dat klopt! Trapliften zijn tegenwoordig het ideale middel om thuis te blijven wonen, wanneer traplopen niet meer zo soepel gaat. Zeker nu de overheid zoveel mogelijk stimuleert om thuis te blijven wonen, is het aanschaffen van een traplift voor veel mensen een goede optie.

Wat is precies een traplift? Een traplift is een lift waarbij een passagier op de stoel zich voortbeweegt over een rail langs een of meerdere trappen. Deze kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis geplaatst worden, maar voor veel mensen worden deze thuis geplaatst.

Trapliften worden geheel op maat gemaakt, aangezien iedere woonsituatie verschilt. Factoren zijn de hoeveelheid trappen die moeten worden overbrugt en de vorm van de trap. Er zijn namelijk modellen voor trappen met bochten en rechte trappen. Ook kunnen trapliften meerdere verdiepingen overbruggen.

Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat trapliften aan de binnenkant van de trap worden gemonteerd en ingeklapt kunnen worden, wanneer zij niet in gebruik zijn. Hierdoor nemen zij minimale ruimte in en zijn ze snel en eenvoudig te plaatsen.

Bent u geïnteresseerd in een brochure of een gesprek bij u thuis voor een advies op maat? Bezoek dan www.eigentraplift.nl en vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan.

Comments are closed.