Transfer Kleding, Mode was nog nooit zo snel

Transfer kleding uit Amsterdam noemt het een ‘absoluut nieuwe ontwikkeling’. Ze zijn er acht jaar geleden mee begonnen en sinds twee jaar hebben ze zelfs al heel wat navolgers. Ze maken namelijk mode collecties op korte termijn. Dankzij de korte termijncollecties kunnen winkeliers het hele jaar door de laatste nieuwe trends en kleurbeelden in huis halen. Een collectie een half jaar van te voren inkopen is nu eenmaal een groot risico en eigenlijk is het niet meer van deze tijd. De kleding wordt kort voor dat het in de winkels ligt ontworpen en geproduceerd. Zodoende heeft het merk de juiste kledingtrends op het juiste moment in de winkels, en kan de mode direct gedragen worden.

Het tempo ligt hoog bij Transfer kleding. Iedere 2 weken vernieuwen ze hun collectie. Het merk laat zich inspireren door het zuiden, qua stijl en qua sfeer en vertaald dat vervolgens naar de wensen van de Noord-Europese vrouw. Transfer kleding regisseert alles zelf. Van ontwerp tot productie en distributie.

Transfer kleding richt zich op de vrouw die zich vrouw voelt en vrijgevochten is. Mode is namelijk een verlengstuk van jezelf en is helemaal niet leeftijd gebonden. De kleding is draagbaar en immer vrouwelijk. Ze maken gebruik van bijzondere materialen en garens waardoor een uniek eigen beeld ontstaat. Kleurbeelden lopen zo in elkaar over dat er aantrekkelijke basic items ontstaan die binnen de kleding collectie vele combinatie mogelijkheden bieden. Daarnaast worden er iedere twee weken nieuwe artikelen in deze collecties ingevoegd. Alles is ‘READY TO WEAR’. Met ander woorden: het juiste product, op het juiste moment in de winkel.

TRANSFER KLEDING ONLINE

Online zijn er ook een aantal winkels die de Transfer kleding verkopen. Een bekende Transfer kledingwinkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Transfer kleding online in hun webshop. Shop nu vanuit je luie stoel en vul iedere maand je kledingkast met nieuwe designs van Transfer Kleding. Zoek de juiste maat uit en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op

Comments are closed.