Tot rust komen in een Jacuzzi

Een Jacuzzi heeft verschillende positieve effecten op de gezondheid. Zo zorgt een jacuzzi onder andere voor een betere bloedsomloop, een verbeterde afvoer van gifstoffen, pijnverlichting aan/van spieren en gewrichten, een betere gemoedstoestand, een verbeterde nachtrust en een sneller metabolisme.

Mensen met reumatische klachten, artritis of hernia ervaren een sessie in een bubbelbad als zaligmakend. Er is in het water geen druk aanwezig op het lichaam. Dit komt door het natuurlijk drijfvermogen die men ervaart. Ook therapeuten en doktoren erkennen dit inmiddels en uit verschillende onderzoeken die afgelopen decennia zijn uitgevoerd kwamen ook zeer positieve resultaten.

De meeste Jacuzzi’s anno 2014 zijn voorzien van zelf reguleerbare jets. Zo kunt u zelf bepalen op welke delen van uw lichaam u de massage gericht wilt hebben. U bepaalt dus zelf uw lichaamsbehandeling. Daarnaast zijn in een Jacuzzi ook tal van therapieën mogelijk. Hierbij moet je denken aan aromatherapie, hydrotherapie en lichttherapie.

U denkt nu vast dat het een mooi verhaal is maar dat een eigen Jacuzzi onbetaalbaar is. Toch is dit niet helemaal waar. Een Jacuzzi kopen is niet alleen meer voor de rijken onder ons mogelijk. Een Jacuzzi / bubbelbad is tegenwoordig goed betaalbaar en het overwegen waard als u jarenlang wilt genieten van gegarandeerde ontspanning en welzijn. Alleen, met uw partner of het hele gezin. Ook vrienden komen plotseling vaker bij u op bezoek wanneer u een eigen Jacuzzi in de tuin heeft staan.

Comments are closed.