Tot 25% korting op Recaro racekuipen

Verzamel al je vrienden en bespaar tot 25% op alle Recaro racekuipen. Kies voor de Recaro Pole Position ABE voor de openbare weg of voor de Recaro Pro Racer voor de professionele motorsport, alle combinaties zijn mogelijk.

In samenwerking met 402 Automotive heeft BCS Europe speciaal voor alle deelnemers van Recaro Track Time en Time Attack een unieke actie. Bij aanschaf van één of meerdere racekuipen kan de korting oplopen tot maar liefst 25% op het complete Recaro racekuipenprogramma. De kortingen die bij het aantal racekuipen horen zijn af te lezen uit onderstaande tabel.

1  racekuip 10%
2 – 3  racekuipen 15%
4 – 9 racekuipen 20%
10+ racekuipen  25%

Deelnemers van Recaro Track Time krijgen de mogelijkheid om met hun eigen auto eens zelf het circuit te verkennen om wellicht later de stap te nemen naar de professionele motorsport. Tijdens de Time Attack wordt er in verschillende klassen gestreden om de winst. Van beginners tot de bekende coureurs, allemaal komen ze je voorbij geflitst in een poging de snelste rondetijd te zetten!

Wil je gebruik maken van deze actie? Kijk dan voor de actievoorwaarden op http://www.bcs-europe.nl/nieuws/tot-25-korting-op-recaro-racekuipen of neem direct contact op via info@bcs-europe.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010.

Ook hebben wij op ons kantoor in Opmeer een ruime showroom, waar u tijdens kantooruren welkom bent. Wij raden aan om vooraf een afspraak te maken via onze website. Wij kunnen dan tijd voor u vrijmaken en kunt u ons ruime assortiment Recaro en Iron Horse stoelen passen.

Comments are closed.