tips zodat jij je ex kunt terugwinnen

Hoewel de situatie hopeloos lijkt, is er “bijna” altijd een kans om je ex-vriendin / vriend heroveren. Het kan echter enige tijd duren en is alleen toegankelijk met de juiste strategie.

U bent slechts een onvrijwillige single, de laatste relatie die je aangesloten op het bot en je wilt niet de tijd missen met de ex-partner. Dus wat te doen? Het volgende artikel is een beetje langer. Neem even de tijd om alles te lezen. Alleen als je begrijpt wat er gaande was in je partner of zelfs de hand, kan je echt beoordelen of er een tweede kans.

Zijn er strategieën die mogelijk kunnen leiden tot een happy end met je of je ex?

We kennen allemaal de liefde kan niet gedwongen worden, maar wie iets probeert, is verloren gegaan. Er zijn uiteindelijk slechts twee keuzes. Ja of nee. En voordat men geen duidelijk antwoord, is nog niets beslist. In talrijke gesprekken met vrienden, therapeuten, en betrokken kunnen wij u wat begeleiding op de hand, die hebben bewezen in de praktijk te geven.

Belangrijk om te weten: Als een partner maakt het sluiten, dit is, zo niet verhandeld op impuls, de meeste zorgvuldig gepland. In een lange relatie, niemand denkt ochtend “Ik einde van de relatie” en vervolgens in de avond maakt hij definitief. De vordert langzaam. Indien de onzekerheid, maar werd ooit op hun eigen gevoelens wordt overwogen, is het vaak slechts een kwestie van tijd voordat de relatie gaat vervolgens aan stukken.

De onbalans vóór scheiding

Het feit dat een deel van de relatie is onzeker van zijn gevoelens, creëert een onevenwicht in de relatie, die door alle gedragingen loopt. De partner blijkt niet meer liefdevol denkt van zichzelf vaker en kan niet echt inleven in zijn tegenhanger. Op sommige dagen lijkt alles perfect en plotseling opnieuw maken van deze ontevredenheid breed.

Eigenlijk moeten we nu het einde van de relatie, maar dat de minste mensen maken. Ze willen een fout te maken en vervolgens een keer van u te wachten. Het tegenovergestelde, in welk geval “u” ​​dagen of zelfs weken voegen vaak vóór dat er iets mis is. Er is een angst voor verlies, wat betekent dat je vastklampen of wachten op reacties van de partner. Maar deze niet vaker komen. Als je je gevoelens te tonen openlijk, is het tegenovergestelde nog meer van bewust dat hij niet kan beantwoorden de gevoelens en de aanstaande scheiding benaderingen.

Bij je ex terugwinnen is het van belang dat jij die balans die toen goed was te herstellen. Zodat je ex weer weet waarom jullie samen waren.

Niet meer gevoelens

Als je de magische woorden gehoord “Ik hou niet van je niet meer, ‘dan moet je heel duidelijk op dit punt weten dat het moeilijk is. Iemand die niet houden, niet plotseling houdt opnieuw, alleen maar omdat je gedraagt ​​of zo. Als u van mening bent dat uw ex gevoelens worden gewekt, alleen maar omdat je werkt heel hard, koel en afstandelijk, dan is dit schot is meestal averechts.

Zij zouden ook ooit iets gewonnen als je je partner terug door machtsspelletjes. Zo’n relatie zal niet lang duren bij de tweede poging. Zodra de afhankelijke partij voelt zich weer veilig, zal hij zijn gevoelens weer twijfelen. Om deze reden, moet u doorgaan met de strategie. Dit betekent ook dat als je je helemaal kunt kijken locatie, een “opgeven” moet worden beschouwd.

Ja, dit is een van hen. Om te kunnen kijken naar de situatie, moet je afstand. Vergelijk het. Lezen van een krant, waar je dicht zal blijven in de voorkant van je oog Je kan niets zien! Als u de krant maar op enige afstand van je oog, zie je alles duidelijk. Het papier is te ver weg, is het niet meer interessant is voor uw aandacht en voor u. Het doel is dus om de nodige afstand en de juiste afstand om een ​​overzicht te krijgen te krijgen. Gelieve valt over niets!

Comments are closed.