Tips voor het huren van een limousine

Verzeker jezelf ervan dat alle gasten van de bruiloft de locatie weten te vinden en veilig thuis geraken. Dit is vooral belangrijk als k-je alcohol serveert en iedereen a volonté mag drinken. Als je je zorgen maakt over gasten die te veel zullen drinken, biedt hen dan een taxi aan of gebruik de limo die je gehuurd hebt.

Het is misschien verstandig om het aantal gasten aan de lage kant te houden. Dat is vooral belangrijk als je niet veel kunt uitgeven. Je kunt dat kleiner aantal gasten dan wel beter verwennen met bijvoorbeeld een beter menu of een limousine huren. Het budget dat je daarvoor nodig hebt komt er door het beperken van de gastenlijst.

Probeer vervoer te regelen voor gasten die bijvoorbeeld met de trein komen. Je kan daarvoor een limousine inzetten of een taxi reserveren. Help de mensen die een grote afstand moeten overbruggen zoveel mogelijk.

Probeer een chauffeur te vinden voor je limousine die je kan vertrouwen. Zorg dat hij op op tijd komt en betaal hem wat extra om wachttijden te compenseren. Zo zal hij zich nog meer inspannen voor jou.

Als je een limousine verhuurbedrijf kiest, selecteer er dan één die een dagprijs aanrekent en geen uurtarief hanteert. Uurtarieven zijn aanzienlijk duurder in vergelijking met een dagtarief. En reserveer zeker niet meer limo’s dan je nodig hebt.

Klik hier en kijk op de website van All in Limo. Dat is een klein bedrijf met een uitstekende service. Je kan bij hen terecht voor ritten in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

Comments are closed.