TIG lastechniek

TIG lassen is een speciale lastechniek die wordt toegepast in de wereld van de lastechniek en de bouw. Het is een hele goede methode om grote delen materiaal aan elkaar te lassen en het maakt gebruik van een slimme en goede methode. Het TIG lassen is onderdeel van een groter geheel, waarbij elektriciteit wordt gebruikt om metaal aan elkaar te bevestigen. Dit lasproces is constant bezig met het toevoegen van een constante stroomsterkte en daardoor wordt er een zogenaamde plasmaboog opgesteld die stabiel is.

Voordelen van TIG lastechniek

Dit heeft als voordeel dat het elektrode en het werkstuk elkaar niet kunnen aanraken. Toch kan er hierbij wel gewerkt worden met zowel gelijkstroom als wisselstroom. Het is een goede techniek die veel gebruikt wordt in de wereld van het lassen maar het is daarbij ook een hele moeilijke techniek. Voor het toepassen van een goede TIG las moet je hiervoor altijd goed opgeleid en begeleid worden. Onze deskundige professionals zorgen er daardoor altijd voor dat de nieuwe medewerkers vanaf het begin worden opgeleid als vakmanschap en een goede gekwalificeerde TIG lasser.

Meer informatie over TIG lastechniek

Kiest u voor de service van onze gekwalificeerde lassers, dan heeft u een mix van ervaring en gedrevenheid, waardoor we elke klus perfect kunnen klaren met geweldige resultaten. Meer weten over onze lastechniek? Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u een opdracht voor ons, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

 

 

Comments are closed.