The One van Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana The One is een ode aan passie en schoonheid. Het parfum is luxueus en sensueel. Hiermee weet u zonder problemen uw partner te verleiden. Want met deze geur is elke man of vrouw The One.

 

Een creatief duo

De ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana vieren al decennia lang hoogtij op de internationale catwalks. De Italianen startten hun succesvolle carrière in de jaren ’80 en zijn sindsdien niet meer weg te denken uit de modewereld. Dat is vooral het resultaat van hun eindeloze creativiteit. Zij hebben de mode weten te veranderen met hun verrassende ontwerpen. Het kon dan ook niet lang duren voor zij hun horizon gingen verbreden en met het eerste parfum op de markt kwamen. Deze parfumlijn van het duo werd gelanceerd onder de naam D&G.

 

Dolce en Gabbana The One

De Dolce & Gabbana vrouw is sexy en stijlvol. Haar sensualiteit laat ze niet alleen in haar kleding zien maar ook in haar geurtje. Eén van de populairste geuren van Dolce & Gabbana is The One. Het is al jarenlang een favoriet parfum voor vrouwen die graag een beetje glamour in hun leven brengen. The One is een warme en mysterieuze geur dat vol met passie en sensualiteit zit. Het bestaat uit een combinatie van fruitige ingrediënten en het klassieke geurenpalet van witte bloemen. Het Dolce Gabbana parfum past perfect bij de glamour van het oude Hollywood. Luxe, klasse en elegantie vormt de ware vrouw.

 

The One For Men

Niet lang na de lancering van Dolce en Gabbana The One voor vrouwen kwamen de Italianen met een variant voor mannen. Dit is de verfijnde, mannelijke tegenhanger van de damesgeur. De Dolce & Gabbana man weet altijd de aandacht te trekken van alle mensen om hem heen. The One is een moderne mannelijke geur dat toch ook dat vleugje tijdloze elegantie weet te behouden. Het is een subtiel, kruidig parfum dat zijn basis vindt in de geur van tabak en cederhout. Hiermee creëren de ontwerpers een authentiek parfum dat past bij echte mannen.

 

D&G bij Parfum For You

The One is er voor zowel mannen als vrouwen in meerdere soorten. Want er bestaat niet maar één ware. Maar welke keuze u ook maakt, de geuren van Dolce en Gabbana geeft u altijd het gevoel van luxe. Daarom koopt u de geurtjes van D&G gewoon bij Parfum For You. Dolce Gabbana mag in geen enkele collectie ontbreken!

Comments are closed.