Telefonisch vergaderen anno 2015 vs polycom

Polycom Telefonisch vergaderen heeft de laatste jaren een enorme technologische sprong voorwaarts gemaakt!

polycom telefonisch vergaderen

Tegenwoordig zijn er diverse oplossingen voor telefonisch vergaderen. Waar eerst duren systemen van bijv. Polycom aangeschaft moesten worden kan tegenwoordig deze fasciliteit ‘in de cloud’ worden gebruikt zoals dat zo mooi heet.

Dat betekend voor u als gebruiker dat u geen grote investeringen hoeft te doen om toch gebruik te maken van deze ideale manier van telefonisch vergaderen in plaats van locale vergaderingen waarbij veel tijd verloren gaat met wachten, reistijd, files etc. Tegenwoordig zijn er diverse aanbieders die deze dienst zelfs helemaal zonder langlopende verplichtingen aanbieden zodat iedereen eens kan ‘ruiken’ aan de nieuwe mogelijkheden die telefonisch vergaderen met zich mee brengt.

Waarbij eerst speciale hardware en duren telefoons van bijv. Polycom nodig waren, kan tegenwoordig met iedere telefoon of pc / laptop gebruik gemaakt worden van de telefonisch vergaderen of online video vergader diensten.

De voordelen zijn natuurlijk legio, vergaderingen zijn veel flexibeler in te plannen omdat er geen reistijd ingepland hoeft te worden, vergaderingen kunnen veel sneller gepland en uitgevoerd worden en de kosten besparingen zijn zeer hoog doordat er geen tijd word verspilt met nodeloos reizen naar de vergader locatie.

Online vergaderen of ook wel conference call kan uitgevoerd worden met mensen over de hele wereld. Vanaf elke locatie / elke medewerker kan In zijn eigen land lokaal inbellen waardoor ook geen hoge communicatiekosten gemaakt hoeven te worden.

De beheerder van de ‘ conference call’ kan de vergaderingen leiden en kan mensen spreek recht of alleen luister rechten geven zodat de vergadering ook eenvoudig in de juiste banen geleid kan worden.

Met de nieuwe systemen word niet alleen audio conferenties gevoerd maar ook video conferenties. Tegenwoordig is het ook mogelijk om zelfs presentaties online de delen met deelnemers aan een vergadering waardoor ook bijv powerpoint presentaties gezamelijk door alle deelnemers gelijktijdig gevolgd kunnen worden. Al deze mogelijkheden zorgen er voor dat vergaderingen veel effectiever en efficienter gevoerd kunnen worden dan ooit mogelijk was!

2Conference is een aanbieder van deze diensten. Indien u eens volledig vrijblijvend van onze diensten gebruik wilt maken ga dan naar een van onze websites 2Conference.nl voor de Nederlandse site of 2Conference.be voor onze belgische site (Nederlands en Frans!)

Op de websites vind u uiteraard ook onze andere inbelnummers in diverse landen binnen Europa en ook buiten Europa (USA) zodat u overal lokaal kunt inbellen.

Comments are closed.