Taxibedrijven in Den Bosch

Taxi Den Bosch is al jaren een vertrouwd bedrijf in de stad ‘s-Hertogenbosch en omstreken. 24 uur per dag hebben wij een medewerker op de centrale die u op een juiste manier te woord kan staan. Bij Taxi Den Bosch kijken we niet alleen naar de uitstraling van ons bedrijf. Wij horen graag hoe u als klant onze service ervaart. Betrouwbaarheid, veiligheid en klantvriendelijkheid is wat ons onderscheidt van de rest.

Taxi ‘s-Hertogenbosch

Wij staan bekend als een modern bedrijf dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Ons wagenpark bestaat uit jonge, representatieve, rookvrije auto’s waarmee we u gemakkelijk en comfortabel kunnen vervoeren.

Dagelijks zijn wij bezig met het ontwikkelen van ons bedrijf, zodat u altijd kunt rekenen op een optimale service met een sociale chauffeur die u veilig naar uw bestemming brengt. Met deze verwachtingen bent u bij Taxi Den Bosch altijd aan het juiste adres.

Ongeacht de bestemming van uw reis, het begint al met de reis naar het vliegveld. Gebruik maken van onze Airport Service geeft u een groot aantal voordelen waarvan wij er graag een paar bij u onder de aandacht willen brengen.

Taxivervoer Den Bosch

Taxi Den Bosch is een taxionderneming uit ‘s-Hertogenbosch die is ontstaan op 2007 uit 34taxibedrijven. De eigenaren waren destijds van mening, dat op het gebied van service nog meer verbeterd kon worden. Ook de tarieven konden, ten opzichte van andere bedrijven, voordeliger. Daarop inspringend is een taxionderneming ontstaan met een maximale service voor een minimale prijs

 

Comments are closed.