Tandheelkundig centrum uit Rotterdam

Of men nu eenvoudige tandbehandelingen wil of complexe ons tandheelkundig centrum uit Rotterdam levert de middelen om te zorgen dat men krijgt wat men nodig heeft om voor een gezond gebit te zorgen. Rotterdams Tandheelkundig Centrum levert vele diverse services. Het kan gaan om simpele ingrepen waarbij men de tanden en kiezen controleert op ontstane gaatjes die op den duur kunnen uitmonden tot pijnlijke problemen. Om dat voor te zijn kan men deze cariës laten weghalen met minimale inspanning. Daarna kan men het allemaal laten polijsten met een speciaal stofje dat de tanden sterker maakt en ontdoet van tandplak.

Voor de chirurgische ingrepen kan men bij onze tandartspraktijk eveneens terecht. Daar kan men met kaakchirurgie zorgen dat een beschadigd kaakbot hersteld wordt en dat esthetische aspecten van de mond worden verbetert. Of het nu gaat om het aangezicht verbeteren of dat men wil dat de functionaliteit herkregen wordt met het implanteren van tandprothesen. Met Rotterdams Tandheelkundig Centrum kan men zorgen voor de verandering om weer goed gebruik te kunnen maken van het gebit.

Implanteren van tandprothesen

Er kan heel wat bereikt worden met het implanteren van tandprothesen. Rotterdams Tandheelkundig Centrum biedt de mogelijkheden om tanden die geheel zijn afgebroken of die uit zijn gevallen weer terug te plaatsen op de plek waar ze horen te staan. Door implantologie toe te passen kan men zorgen voor een natuurlijk resultaat wat net zo functioneel is als de oorspronkelijke tanden. En zo dienen deze services van onze tandartsenpraktijk voor esthetische doeleinden om het aangezicht weer te restaureren. Ingeval ook de kaak beschadigd is kan men de kaakchirurgie van onze tandartsen inschakelen. Rotterdams Tandheelkundig Centrum kan zo complexe taken met tandprothetiek en chirurgie uitvoeren.

Eenvoudige tandbehandelingen

Ook zijn er eenvoudige tandbehandelingen die men bij Rotterdams Tandheelkundig Centrum kan laten doen. In dat geval kan men zorgen voor de mondhygiëne waardoor men voor langere tijd van het gebit gebruik kan maken zonder dat het problemen geeft. Rotterdams Tandheelkundig Centrum biedt alle services aan die een tandartspraktijk hierin kan geven.

Comments are closed.